چند نکته درباره کتاب خواندن برای کودکان - سلام آگاهی - آموزش مهارت های فرزندپروری

عکس همایش یا کارگاه باشه

دعوت به سخنرانی

شما می‌توانید به جای مطالعه متن زیر، با شماره ###########  تماس بگیرید و توضیحات دقیق‌تری را دریافت کنید

فرم دعوت به سخنرانی

 

از این که علاقه مندید تا مباحث آموزشی فرزندپروری و تربیت فرزند در شهر و یا مجموعه خود منتقل کنید از شما متشکریم و امیدواریم که بتوانیم با همکاری بسیار دقیق و حرفه‌ای با یکدیگر برنامه‌ای فوق‌العاده پیش رو داشته باشیم.

به منظور افزایش کیفیت برنامه لطفاً این صفحه را بسیار دقیق مطالعه بفرمایید.

چه برنامه‌ای مناسب من است؟

پیش از هرچیز لازم است با سبک‌های مختلف برگزاری برنامه‌ها آشنا شوید تا در صورت لزوم بتوانید بهترین و متناسب‌‌‌ترین حالت برای شرایط خود را انتخاب نمایید.

برنامه‌های غیر حضوری و از طریق اینترنت و کوتاه مدت. روشی مناسب برای کاهش هزینه‌ها و موضوعاتی که نیاز به تمرین کمتری دارند.

روشی مناسب برای تعداد مخاطبان کم و به صورت کاملاً عملی. معمولاً در زمان یک و دو روز توصیه می‌شود

کنفرانس معمولاً برای تعداد زیادی از مخاطبان کاربرد دارد و گزینه مناسبی برای ثبت نام در کارگاه‌ها می‌باشد

دوره‌ها در حقیقت کارگاه‌های و برنامه‌های کاملاً عملی هستند که به صورت چند جلسه‌ای برگزار می‌شوند.

درنا شریفی کیست؟

خدماتی از طرف مجموعه ما ارائه می‌شود

چطوری درخواست خود را ارسال کنیم؟

راه اول:

راه دوم:

شما می‌توانیدبا شماره ########  تماس بگیرید و توضیحات دقیق‌تری را دریافت کنید.

چند نکته درباره کتاب خواندن برای کودکان

سرفصل های اصلی این مطلب:

در ادامه مجموعه مقالات سریالی با موضوع راهکارهایی برای خوره کتاب کردن بچه ها، در این مقاله، به چند نکته مفید دیگه اشاره می کنم درباره کتاب خواندن برای کودکان .امیدوارم با به کار گرفتن اونا به نتایج دلخواهتون برسین .

اولا مطمئنم که حواسمون هست که هر جای خونه که ممکنه کتاب و قفسه کتاب بگذاریم .اما درباره زمان کتاب خوندن ،من معتقدم از هر فرصتی برای کتاب خوندن باید استفاده کرد.

 مکان های مناسب برای کتاب خوندن برای کودکان :

  • حمام (در سنین کم و با کتاب های مخصوص حمام)
  • ماشین
  • مطب دکتر
  • مسافرت و هر جای دیگه …

من حتی وقتی میخوام از خونه برم بیرون یکی دو تا کتاب در کنار اسباب بازی های پسرم بر میدارم. البته الان که شش سالشه خودش اغلب این کارو انجام میده …

البته اینکه میگم باید از هر فرصتی برای کتاب خوندن بابچه ها استفاده کرد. هم چنین کاملا به شرایط شماو میزان پشتکار شما و علاقمندی تون به خوره کتاب کردن فرزندتون بستگی داره.   حواسمون به گزینه هایی که در اختیار بچه ها میگذاریم هم باشه.

مثلا موقع مریضی یا ناراحتی و یا وقتی حوصلشون سر میره میتونیم گزینه هایی مثل دوست داری یکم کتاب بخونیم تا حالو هوات کمی بهتر بشه رو در اختیارشون بگذاریم و یا میتونیم بگیم دوست داری کارتون ببینی…به نظرتون کدوم بهتره!

کتاب خواندن برای کودکان

برنامه ریزی برای کتابخوانی:

توی برنامه روزانمون حتماو حتما مطالعه کتاب با فرزندمون رو بذاریم . معمولا تو خونه ما دو بار در روزه و البته گاهی هم بیشتر.حوالی 3سالگی فرزندم،که کتاب جزءاسباب بازی هاش بود ومن هم وقت آزاد بیشتری داشتم واقعا محدودیت نداشتیم و خیلی خیلی کتاب میخوندیم.

راستش یکی از دلایل مهمی که باعث میشه بچه ها به کتاب علاقه پیدا کنن اینه که در زمان کتاب خوندن در کنار ماهستن.و هم چنین ما کاملا به اونها توجه داریم واوناعاشق این توجهن ….

البته اگه میخواید تازه کتاب خوندن رو شروع کنید بهتره عجله نکنید و آهسته و پیوسته حرکت کنید تا مسیر عصبیش شکل بگیره.برای ایجاد عادات بلند مدت، حتما باید حوصله به خرج بدیم و سنجیده عمل کنیم وگرنه به احتمال زیاد وسط راه کم میاریم .

بعضی از کارشناسا زمان خواب رو وقت مناسبی برای کتاب خوندن میدونن و میگن این جوری ذهن کودک کاملا برای خواب آماده میشه، خصوصا اگه این کار به طور منظم انجام بشه اما بعضی از کارشناسا هم دقیقا به همین دلیل با خوندن کتاب برای کودکان قبل از خواب مخالفن! اونا میگن این کار باعث میشه در بزرگسالی وقتی میخوایم کتاب بخونیم خوابمون بگیره چون ذهنمون کتاب و خواب رو کاملا به هم وصل کرده. اونا معتقدن اصلا نباید کتاب رو خوابیده خوندوحتما باید این کار رو در حال نشستن بخونیم .انتخاب با شماست … من به شخصه نظریه دوم رو بیشتر می پسندم.

کلام اخر:

حواسمون باشه که اگه در بازه زمانی خاصی فرزندمون نسبت به کتاب عکس العمل منفی نشون داد دنبال دلیلش باشیم. شاید ما زیادی بهش فشار آوردیم ویا شاید خودش الان حس کتاب خوندن نداره . در هر حال بهتره اصرار نکنیم و بعد ازریشه یابی موضوع اونو نامحسوس و خردمندانه حل کنیم.

مثلا گاها پیش میاد که چند روز پسرم فقط سرگرم بازی با لوگو میشه. این مواقع اصلا بهش کاری ندارم و میذارم اون طور که دلش میخواد عمل کنه . درنهایت ایجاد عادت کتاب خواندن برای کودکان نیاز به صبر و شکیبایی ما داره.

Hidden
نظرات شما

2 دیدگاه دربارهٔ «چند نکته درباره کتاب خواندن برای کودکان»

  1. سلام وقت بخیر
    در مورد دخترم که هشت سالش هست و دوست داره کتاب هایی با صفحات زیاد بخونه.به نظر شما باید منم باهاشون در خواندن همان کتاب همکاری کنم یا من به صورت جداگانه کتاب مورد نظر خودم را بخونم?چون میخوام فرهنگ اتمام کتاب را هم براش نهادیه کنم

    1. دوست عزیزم ممنون که زمان گذاشتید برای مطالعه مقاله
      درخصوص سوال تون بذارید کتاب رو خود فرزندتون بخونه اما ازش بخواین که محتوای کتاب چی بوده و براتون توضیح بدن

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Array