بهترین زمان برای شروع کتاب خواندن برای کودکان - سلام آگاهی - آموزش مهارت های فرزندپروری

عکس همایش یا کارگاه باشه

دعوت به سخنرانی

شما می‌توانید به جای مطالعه متن زیر، با شماره ###########  تماس بگیرید و توضیحات دقیق‌تری را دریافت کنید

فرم دعوت به سخنرانی

 

از این که علاقه مندید تا مباحث آموزشی فرزندپروری و تربیت فرزند در شهر و یا مجموعه خود منتقل کنید از شما متشکریم و امیدواریم که بتوانیم با همکاری بسیار دقیق و حرفه‌ای با یکدیگر برنامه‌ای فوق‌العاده پیش رو داشته باشیم.

به منظور افزایش کیفیت برنامه لطفاً این صفحه را بسیار دقیق مطالعه بفرمایید.

چه برنامه‌ای مناسب من است؟

پیش از هرچیز لازم است با سبک‌های مختلف برگزاری برنامه‌ها آشنا شوید تا در صورت لزوم بتوانید بهترین و متناسب‌‌‌ترین حالت برای شرایط خود را انتخاب نمایید.

برنامه‌های غیر حضوری و از طریق اینترنت و کوتاه مدت. روشی مناسب برای کاهش هزینه‌ها و موضوعاتی که نیاز به تمرین کمتری دارند.

روشی مناسب برای تعداد مخاطبان کم و به صورت کاملاً عملی. معمولاً در زمان یک و دو روز توصیه می‌شود

کنفرانس معمولاً برای تعداد زیادی از مخاطبان کاربرد دارد و گزینه مناسبی برای ثبت نام در کارگاه‌ها می‌باشد

دوره‌ها در حقیقت کارگاه‌های و برنامه‌های کاملاً عملی هستند که به صورت چند جلسه‌ای برگزار می‌شوند.

درنا شریفی کیست؟

خدماتی از طرف مجموعه ما ارائه می‌شود

چطوری درخواست خود را ارسال کنیم؟

راه اول:

راه دوم:

شما می‌توانیدبا شماره ########  تماس بگیرید و توضیحات دقیق‌تری را دریافت کنید.

بهترین زمان برای شروع کتاب خواندن برای کودکان

کتابخوانی را از کی شروع کنیم؟

بهترین زمان برای شروع کتاب خواندن از زمان جنیینی کودک و خصوصا ماه های آخر بارداریه که سیستم شنوایی کودک در حال تکامله . اما اگر هنوز این کار رو شروع نکردید اصلا نگران نباشید، هیچ وقت برای شروع دیر نیست همین الان دست به کار بشید و برای خرید چند کتاب خوب متناسب با سن دلبندتون اقدام کنید.

اگه احیانا کتابی رو برای فرزندتون تهیه کردید و متوجه شدید به اون علاقه نداره،اصلا نگران و دلسرد نشید و برای خوندن اون اصرار نکنید، مطمئن باشید به مرور زمان ذائقه فرزندتون رو در کتابخوانی خواهید شناخت. کافیه به عکس العمل های فرزندتون درزمان کتاب خوندن توجه کنید.

 

2-برای فرزندم چه کتابهایی بخونم؟

0تا2سالگی

کتابهای این سن باید دارای تصاویر بزرگ و نوشته های بسیار کم،حداکثر دو بیت شعر یا نوشته قافیه دار باشن . به مطالعه یا خریدن کتابی خاص اصرار نکنیم.اغلب بچه ها درسنین زیر دو سال به کتابهایی درباره کارهای روزانه مثل حمام،پوشیدن لباس،شیر خوردن وحیوانات ساده مثل سگ،اسب و گربه علاقه نشون میدن. یادمون باشه که در این سن، کودک کتاب رو وسیله بازی میدونه و اون رو گاز میگیره،در دهان فرو میبره یا حتی پاره میکنه، پس لازمه از کتابهای حمام، چوبی یا جلد سخت استفاده کنیم و یا تمام صفحات کتاب را با چسب پنج سانتی متری بپوشونیم.

درفاصله سنی 16 تا 24 ماهگی بیشترین یادگیری کلمات اتفاق می افته و بهترین زمان برای شروع کتاب خواندن است . پس فعالانه کتاب بخونیم مثلا میتونیم بگیم: این اسبه…بذار ببینم چه رنگیه …آهان این یه اسب سفیده …داره میدوه …و آروم آروم میتونیم به یال و دم و یورتمه رفتن هم اشاره کنیم.رفته رفته در حین کتابخوانی نحوه ورق زدن کتاب را هم به کودکمون آموزش میدیم بهتره موقع خوندن،بلند بخونیم و زیر لغات انگشت بگذاریم یا اصطلاحا خط ببریم.

  شروع تربیت کودک؛ مسیر را از کجا آغاز کنیم؟

 

سنین 2تا 4سال

در این سن دلبند ما هنوز هم کتاب رو وسیله بازی میدونه،گاها اونو پرت میکنه. مجازیم موضوعات رو متنوع ترکنیم و داستانهای کوتاهی که در هرصفحه یکی دو خط نوشته داره رو به برنامه غذایی مطالعه فرزندمون اضافه کنیم.درانتخاب موضوعات کتاب میتونیم بسیار هوشمندانه عمل کنیم و کتابهایی با موضوعاتی که اون هر روزه باهاشون درگیره مثل پوشیدن مستقل لباس و کفش،تنها خوابیدن در اتاق خواب و … رو خریداری کنیم.

چون در این سن گنجینه لغات کودک به سرعت در حال افزایشه هنگام کتاب خوندن بسیار باما همراهی خواهد کرد. کتابهایی مثل قصه هایی برای 2ساله ها (والبته 3ساله ها و 4ساله ها ) از انتشارات ذکر ،مجموعه کتابهای شغل آینده من از انتشارات افق(11جلد داره و بسیار جذاب و ساده زندگی چند پزشک و بنا و آتش نشان و معلم و …رو نشون میده وفرزندمون ازارتباط اونها باهم در خلال داستان خیلی چیزها یاد میگیره و لذت میبره مثل همدلی و کمک و…)،و اولین تجربه های تو از انتشارات قدیانی به احتمال زیاد مورد توجه بچه ها قرار خواهد گرفت.

4تا6سالگی

در این سن شما کاملا علائم دیوونه کتاب شدن رو در کودکتون میتونید ببینید. برای تثبیت این دیوونگی میتونید ماهی یک بار باهم به کتابفروشی بریدو مدت زیادی رو در اونجا بگذرونید و کتابهای با داستان بلندتر بخرید. البته پیشنهاد میکنم کتابفروشی ای پیدا کنید که اسباب بازی و سی دی و چیزهایی از این قبیل نفروشه که حواس کوچولوتون پرت نشه. به علاوه از قبل بهش بگید که چه تعداد کتاب میتونه بخره و اگه از کتاب های دیگه ای هم خوشش بیاد که به احتمال زیاد همینطور خواهد بود میتونه به شما بگه تا یادداشت کنید و دفعه بعد بخرید. اینجوری فرزندتون مدیریت خرید رو هم یاد میگیره .

  اعتماد به نفس فرزندتو ۳ برابر کن | اعتماد به نفس کودک

احتمالا فرزندتون با دیدن تصاویر جالب روی جلد کتاب های مختلف با ذوق زیاد اون رو برمیداره و میگه اینم بخریم. بادیدن این وضعیت اجازه دارید با چشمای پر از اشک به خودتون تون تبریک بگید،شما دارید موفق میشیید.  با خوشحالی و هیجان بگید چه کتابهای معرکه ای ،این و ببین درباره دایناسورهاس … این یکی و باش درباره سفر به ماهه …و هی دفترچه یادداشتتون رو بیرون بیارید و یکی یکی اسم کتابها رو یادداشت کنید . ما توی خونمون یه قلک هم داریم که روزانه مبلغی رو توش میندازیم که سر ماه به بهانه برنامه های دیگه طالعه کتاب یادمون نره …

دوره تربیت جنسی

Hidden
نظرات شما

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Array

جان، فرصت محدوده!

می‌خوای فرزندت شاد و حرف‌گوش‌کن باشه؟

همین حالا دوره پدر مادر حرفه‌ای رو با ۳۰٪ تخفیف تهیه کن!

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
مهلت استفاده از تخفیف ه به پایان رسید

تا پایان تخفیف

اطلاعات حساب موسسه

شماره حساب

8794813727

شماره کارت

6104337442149397

شماره شبا

IR390120000000008794813727

بانک ملت بنام درنا شریفی