بهترین کتاب های کودک کداماند؟ در این مقاله از سلام آگاهی به معرفی کتاب برای کودکان شما پرداختهایم. به طور خلاصه تعدادی از کتابهای مناسب هر رده سنی را میتوانید مشاهده کنید:
کتابهای مناسب ۳ ماه تا ۳ سال:
- کتاب «نینی چقدر ملوسه، مامان اونو میبوسه» از انتشارات نردبان
- مجموعه ۴ جلدی «دالی بازی فصلها» از انتشارات نردبان
- مجموعه ۵ جلدی «نخودیها» از شکوه قاسمنیا و نشر قدیانی
- و…
کتابهای مناسب ۳ تا ۷ سال:
- کتاب «احساسات کودک من» از نشر مهرسا، مولفان فاطمه غنیپور و حامد اختیاری
- کتاب «من گاستون عصبانی هستم» از نشر پرتقال و ترجمهی ناهید درودیان راد
- مجموعه ۸ جلدی «کلاس کوچولوها» از نشر قدیانی و نوشتهی زوزا ور باوا
- و…
کتابهای مناسب ۷ تا ۱۲ سال:
- مجموعه ۲۳ جلدی «دایرهالمعارف کوچک من» از نشر محراب قلم به نویسندگی آگنس واندویل
- کتاب «ماجراها و سفرهای علمی بدن انسان» به نویسندگی سونبونگ هیو از نشر پیام بهاران
- کتاب «وقتی اندوه به دیدارم میآید» به نویسندگی ایوا ایلند و ترجمهی زهره قایینی
- و…
در ادامه مقاله میتوانید اطلاعات بیشتری در ارتباط با هر کتاب کسب کرده و با کتابهای بیشتری آشنا شوید. همچنین در پایان راهنمایی برای شما قرار دادیم تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
سرفصلهای این مطلب
Toggleمعرفی کتاب برای کودکان برای بازههای سنی مختلف
در این بخش تعدادی از بهترین کتاب های کودک را برای بازههای سنی مختلف معرفی میکنیم. البته در نهایت انتخاب کتاب به علائق فرزندتان بستگی دارد و با توجه به نکات بخش قبل میتوانید خودتان هم کتابهای استاندارد را تشخیص دهید. کتابهای زیر برای شروع مناسب هستند:
کتابهای مناسب ۳ ماه تا ۳ سال
تعدادی از کتابهای جذاب و مفید برای این بازهی سنی عبارتند از:
1_ کتاب «نینی چقدر ملوسه، مامان اونو میبوسه» از انتشارات نردبان
این کتاب با شعرهای زیبا و جذاب اندام بدن را به کودک میآموزد و در مورد آثار مثبت نوازش کردن و در آغوش گرفتن کودک توسط والدین صحبت میکند.
2_ مجموعه ۴ جلدی «دالی بازی فصلها» از انتشارات نردبان
در این مجموعهی ۴ جلدی با اشعار جذاب به آموزش چهار فصل پرداخته میشود. (دالی بازی یکی از راههای مناسب برای کاهش اضطراب جدایی در کودکان است؛ زیرا وقتی برای لحظاتی پنهان میشویم و دوباره خودمان را نشان میدهیم، کودک متوجه میشود که اگر موقتا ما را نمیبیند، به این معنا نیست که برای همیشه او را تنها گذاشتهایم.)
3_ مجموعه ۵ جلدی «نخودیها» از شکوه قاسمنیا و نشر قدیانی
در این مجموعه با شعرهای زیبا و خوشآهنگ مهارتهای مختلف به کودکان آموزش داده میشود؛ مهارتهایی مثل سلام کردن، حمام کردن، دست زدن و … .
4_ مجموعهی ۲ جلدی «عادتهای پسندیده» از حسین شرقی و انتشارات ریحانه
در این دو کتاب با شعرهای جذاب و گوشنواز، در مورد کارهای خطرناکی مثل نزدیک شدن به اجاق گاز، رفتن همراه با غریبهها، دست زدن به پریز برق و … صحبت میشود. پس از مطالعه کردن چندینبارهی این کتابها، میتوانیم برای تذکر دادن در شرایط مشابه از این شعرها استفاده کنیم.
5_ مجموعه سه جلدی «شیوههای تقویت هوش نوزاد» از بئاتریس میلتر و ترجمهی طاهره طالع ماسوله
این کتاب برای بازهی سنی ۳ تا ۶ ماهگی است و با تمرین و راهکارهای ساده و جذاب، به والدین میآموزد که چگونه فرزندشان را برای ارتباط با دنیای پیرامون آماده کنند. علاوه بر این، در کتاب تصاویری وجود دارد که در راستای تمرینهای کتاب است و با نشان دادنِ آنها به کودک میتوانید راهکارها را عملیتر پیش ببرید.
6_ کتاب «مامان میخوام بخوابم» نوشتهی شکوه قاسمنیا از انتشارات قدیانی
در مقالهی «تنظیم خواب کودک» به طور مفصل در مورد اهمیت خوابِ باکیفیت و آثار مثبت آن بر کودک صحبت کردهایم. در این کتاب با شعرهای زیبا و آهنگین، همین موضوع را به کودک آموزش میدهد و همکاری او را برای خوابیدن بالا میبرد.
7_ مجموعه کتابهای «اِلمر» نوشتهی دیوید مککی و ترجمهی بهار اشراق
در این مجموعه شخصیت اصلی که یک فیل است، با چالشها و سوالهای مختلفی روبهرو میشود و در هر کتاب ماجرای متفاوتی را از سر میگذراند. داستانهایی که در مجموعه کتابهای المر بیان میشوند، با دغدغههای کودک در این سنین متناسب هستند و در مورد موضوعات مختلف به او آموزش میدهند.
8_ مجموعهی «کتاب کوچولوی حیوانها»، «کتاب کوچولوی میوهها» و «کتاب کوچولوی رنگها» از نشر شهر قلم
این سری کتابها برای کودکان یک تا سه ساله بسیار مناسب هستند و مفاهیم مختلف را با تصاویر جذاب به کودک آموزش میدهند. علاوه بر این، ضخامت و کیفیت صفحات کتاب موجب میشود مقاومت بالایی داشته باشد و در صورت پرتاب کردن (که یک رفتار رایج در این سنین است.) خراب نشود.
9_ کتاب «حرکتها» از مجموعه خمیریها و نشر پرتقال
با مشاهدهی تصاویر خمیریها و حرکتهای آنها، کودک ترغیب میشود از این حرکات تقلید کند و در حین این نرمش با اعضای مختلف بدن آشنا میشود. کتاب حرکتها رشد شناختی کودک را تقویت میکند و دایره واژگان او را گسترش میدهد. (مناسب ۱ تا ۳ سال)
10_ مجموعهی ۴ جلدی «بچرخون بچرخون» از نشر شهر قلم
کتابهای مقوایی بچرخون بچرخون، دایره شکل هستند و کودک با چرخاندن این کتابها تصاویر مختلف را از زاویههای متفاوت میبیند؛ در نتیجه علاوه بر اینکه سرگرم میشود، مفاهیم مختلفی مثل رنگها، حیوانات، متضادها و اعداد را یاد میگیرد. (به تقویت خلاقیت کودک هم کمک میکند.)
بیشتر بخوانید:
کتابهای مناسب ۳ تا ۷ سال
در این بخش به تعدادی از کتابهای مفید و استاندارد برای کودکان ۳ تا ۷ ساله میپردازیم:
1_ کتاب «احساسات کودک من» از نشر مهرسا، مولفان فاطمه غنیپور و حامد اختیاری
این مجموعه شامل دو کتاب است و در کنار کتاب اصلی، کتابکار هم برای تمرین و آموزش بیشتر طراحی شده است. این مجموعهی دو عددی کودک را با دنیای احساسات گوناگون آشنا میکند و برای تقویت هوش هیجانی کودک بسیار مفید است.
2_ کتاب «من گاستون عصبانی هستم» از نشر پرتقال و ترجمهی ناهید درودیان راد
این کتاب هم یکی از بهترین کتاب های کودک برای آموزش احساسات و تقویت هوش هیجانی کودکان محسوب میشود. شخصیت اصلی کتاب یعنی گاستون، یک اسب تک شاخ است که قدرتی جادویی دارد و هنگام تجربهی احساسات مختلف رنگ یالهایش تغییر میکند. این کتاب تأثیر احساسات بر علائم بدنی را به شکلی جذاب آموزش میدهد.
3_ مجموعه ۸ جلدی «کلاس کوچولوها» از نشر قدیانی و نوشتهی زوزا ور باوا
در مجموعهی کلاس کوچولوها، کودک با شخصیتهای داستان که حیوانات مختلف هستند همراه میشود، مشکلاتشان را درک میکند و مفاهیم مختلف را یاد میگیرد. داستانهای این مجموعه رفتارهای صحیح را در موقعیتهای مختلف به کودک میآموزند.
4_ مجموعه ۲۴ جلدی «داستانهای فرانکلین» به نویسندگی پالت بورژوا و از نشر آبادیران
مجموعهی فرانکلین یک مجموعهی داستانی محبوب در دنیاست؛ پالت بورژوا از دغدغههای دوران کودکیاش برای نوشتن این داستانها الهام گرفته است و چالشها و احساسات رایج دوران کودکی را با شخصیت فرانکلین که یک لاکپشت است برای کودکان بیان میکند.
5_ مجموعه ۲۰ جلدی «فسقلیها» به نویسندگی تونی گراس از نشر قدیانی
در این مجموعه نیز کودک با شخصیتهای مختلفی آشنا میشود که در هر سری با چالشهای خاصی درگیر هستند؛ مثلا چالش پرخوری، خجالتی بودن، جیغ زدن و… . در نتیجه داستانهای مجموعه فسقلیها حس کنجکاوی و همدلی کودک را بر میانگیزد و در نهایت راهکارهای مناسب را به کودک میآموزد. تصاویر جذاب و زیبایی بصری، یکی از نقاط قوت این مجموعهی داستانی است.
6_ مجموعه ۱۲ جلدی «قصههای مزرعه» به نویسندگی هیتر ایمری از نشر قدیانی
داستانهای این مجموعه در مورد یک خانوادهی کشاورز است که در هر داستان یک ماجرای جدید را از سر میگذرانند. جذاب بودن داستانها و آموزش نکات جالب در قالب داستانهای کوتاه از ویژگیهای این مجموعه محسوب میشود. (البته این مجموعه برای کودکان ۶ سال به بالا مناسب است.)
7_ مجموعه «خانواده خرسها» به نویسندگی استن و جن برنستین از نشر موزون
این مجموعه که نزدیک به ۷۰ جلد دارد، با داستانهای روان و جذاب و تصاویر زیبا به موضوعاتی که کودکان روزانه با آنها روبهرو میشوند میپردازد.
8_ کتاب «نخ نامرئی» به نویسندگی پاتریک کارست از نشر پرتقال
این کتاب یک داستان بسیار عالی را برای کاهش اضطراب جدایی در کودکان روایت میکند. لیزا و جرمی، شخصیتهای اصلی داستان، دو کودک هستند که از صدای رعد و برق میترسند و در آغوش مادر آرام میگیرند. مادر برای کاهش ترس فرزندانش از یک راهکار جالب استفاده میکند…
9_ کتاب «مغز شبیه باغ است» به نویسندگی شونا آینز از نشر مهرسا (بالای ۵ سال)
در این کتاب مغز به یک باغ بزرگ با مسیرهای جورواجور تشبیه میشود. این سادهسازی کمک میکند تا کودک در مورد بخشهای مختلف ذهن از جمله بخشِ مربوط به احساسات نکات مهمی یاد بگیرد و خلاقیت و هوش هیجانی کودک را تقویت میکند.
10_ کتاب «جک و نگرانی گنده بک» به نویسندگی سم زپاردی از نشر پرتقال
این کتاب با یک داستان زیبا و قابل تأمل، به نگرانیها و دلهرههای طبیعی کودکان میپردازد؛ نگرانی بابت شکست خوردن، دوست داشته نشدن از جانب والدین یا طرد شدن از جانب دیگران. در انتها هم به کودک میآموزد که چگونه بر استرس و اضطراب خود غلبه کند و از حس خوب بعد از آن لذت ببرد.
11_ مجموعه سه جلدی «باشگاه مغز کودکان» به نویسندگی تارا رضاپور و حامد اختیاری از نشر مهرسا
این مجموعه با هدف تقویت ۸ عملکرد مغزی طراحی شده است؛ یعنی توجه، حافظهی کاری، سرعت پردازش، هماهنگی حرکات دست و چشم، مهار پاسخ، انعطافپذیری، پردازشهای دیداری فضایی و استدلال. جلد ۱ سطح آسان، جلد۲ سطح متوسط و جلد ۳ سطح سخت است و در قالب تمرینهای مختلف عملکردهای مغزی کودک را تقویت میکند. (برای ۵ تا ۷ سال)
12_ کتاب «خواهری برای خرگوش کوچولو» به نویسندگی روترات سوزانه برنر و ترجمهی مریم اخگری
کتاب خواهری برای خرگوش کوچولو، در مورد احساسات ناخوشایند و نگرانیهای فرزند اول صحبت میکند و در عین حال به این نگرانیها پاسخی امن، صریح و ساده میدهد. تصاویر جذاب و گیرا یکی دیگر از ویژگیهای مثبت این کتاب است.
بیشتر بخوانید:
کتابهای مناسب ۷ تا ۱۲ سال
تعدادی از بهترین کتاب های کودک برای رده سنی ۷ تا ۱۲ سال عبارتند از:
1_ مجموعه ۲۳ جلدی «دایرهالمعارف کوچک من» از نشر محراب قلم به نویسندگی آگنس واندویل
در این مجموعهی ۱۳ جلدی موضوعات مختلفی در قالب نثر جذاب و کودکانه به کودک آموزش داده میشود و مانند یک دایرهالمعارف کوچک و کودکانه است.
2_ کتاب «ماجراها و سفرهای علمی بدن انسان» به نویسندگی سونبونگ هیو از نشر پیام بهاران
گلی و قلی دو کودک بامزه و دوستداشتنی هستند که در این کتاب به ماجراجویی در مورد بدن انسان میپردازند. تصاویر کارتونی و بسیار جذاب و نگارش متفاوت کتاب سفرهای عملی باعث میشود هر کودکی برای مطالعهی ادامهی داستان ترغیب شود.
3_ کتاب «وقتی اندوه به دیدارم میآید» به نویسندگی ایوا ایلند و ترجمهی زهره قایینی
در این کتاب بسیار جذاب و مفید، در مورد حس اندوه به کودک آموزش داده میشود. پیام اصلی کتاب، «شناسایی غم و اندوه و پذیرش آن» است و همچنین بیان میکند که احساسات ناخوشایند همیشگی نیستند و نباید از آنها فرار کنیم. (به خصوص برای سنین نزدیک به نوجوانی، این کتاب بسیار مفید خواهد بود؛ زیرا در این بازهی سنی، کودکان تغییرات درونی زیادی دارند و لازم است مواجههی صحیح با احساسات ناخوشایند را بلد باشند.)
4_ کتاب «جزیره شادی» از ماریت تورن کویست و ترجمهی محمدهادی محمدی
داستان این کتاب در مورد دختری است که به دنبال جزیرهی شادی میگردد و در این مسیر از جزیرههای مختلفی مثل تندرستی، جشن، نیرومندی و … عبور میکند. پیام اصلی کتاب این است که هرکس تجربهی فردی و منحصری در مورد شادی دارد و دید واقعبینانهتری به کودک میدهد.
5_ کتاب «اولین روز مدرسه» به نویسندگی ادم رکس از نشر پرتقال
در این کتاب داستان از زبانِ مدرسه روایت میشود! از اولین روزی که آجرها را روی هم گذاشتند تا ساختمان مدرسه ساخته شود تا روزی که برای اولین بار بچهها وارد آن میشوند. این کتاب با روایتی جذاب و دیدگاه متفاوتی که دارد، میتواند کودک را جذب داستان کند و اضطراب او را برای رفتن به مدرسه کاهش دهد.
6_ مجموعه دو جلدی «آزمایشگاه لوسی» به نویسندگی میشل هاوتس از نشر چشمه
اگر فرزندتان به علوم، آزمایش و دلیل پدیدههای پیرامون علاقهمند است، احتمالا به داستان این کتاب هم علاقهمند میشود. در مجموعهی دو جلدی آزمایشگاه لوسی، به داستان دختری کنجکاو پرداخته میشود که به مباحث شیمی و علوم علاقه دارد و برای رفع کنجکاوی خود اقدامات جالبی انجام میدهد.
7_ کتاب مهمانهای ناخوانده به نویسندگی فریده فرجام
این کتاب برای کودکانی که در آستانه رفتن به مدرسه هستند و باید در محیط جدیدی قرار بگیرند، مناسب است. در کتاب مهمانهای ناخوانده ماجرای حیواناتی را میخوانیم که به خانه یک پیرزن پناه آوردهاند. با این کتاب میتوانید دوستی و مهربانی را به فرزند خود آموزش دهید.
بعد از اینکه کتاب را بههمراه فرزندتان خواندید، میتوانید از روی آن نمایش اجرا کنید.
8_ کتاب درخت بخشنده به نویسندگی شل سیلوراستاین
شل سیلوراستاین از خلاقترین نویسندههای کتابهای کودک است که بیشتر شعرهای کودکانه و داستانهای جذاب او در دل و قلب کودکان نقش بستهاند. در کتاب درخت بخشنده، ماجرای دوستی پسرک و درخت را میشنویم. این کتاب ارتباط بین انسان و طبیعت را به زبان کودکانه برای فرزندتان شرح میدهد.
بیشتر بخوانید:
چگونه کتاب خوب انتخاب کنیم؟
فکر کردیم بهتر است قبل از معرفی بهترین کتاب های کودک، ماهیگیری را به شما بیاموزیم (!) تا خودتان بتوانید کتابهای مناسب را تشخیص دهید. در حقیقت ویژگیهای مخربی وجود دارند که اگر آنها را در یک کتاب نبینیم، میتوانیم آن کتاب را به عنوان یک کتاب خوب ارزیابی کنیم.
1ـ کتاب خوب کلمات صحیحی به کودک میآموزد
توجه داشته باشید که میخواهیم با کتاب خواندن برای کودک، سطح دایره لغات او را گسترش دهیم و کلمات صحیحی به فرزندمان بیاموزیم. کتابهایی که در آنها از فرم غیرصحیح کلمات استفاده شده است، استاندارد نیستند؛ کلماتی مثل «اوف شده»، «نام نام»، «قاقا»، «ایف ایف» و … در نگاه اول کودکانه به نظر میرسند اما در بلندمدت آثار نامطلوبی دارند. بنابراین لازم است کتابهایی را انتخاب کنیم که در عین جذاب بودن و متناسب بودن با سن کودک، فرم صحیح کلمات را به او میآموزند. (در مقالهی «نام صحیح اندام تناسلی برای کودکان» به این موضوع پرداختهایم که استفاده از کلمات من درآوردی برای اندام تناسلی، چه معایبی دارد.)
2ـ کتاب استاندارد احساسات کودک را به رسمیت میشناسد
در برخی از کتابها میبینیم که از عباراتی استفاده میشود که احساسات ناخوشایند کودک را بیارزش جلوه میدهد یا سعی در سرکوب احساسات مختلف دارد؛ عباراتی مثل «تاریکی که ترس نداره» یا «فلان موضوع که گریه نداره» یا «این موضوع که ناراحتی نداره» به کودک میآموزند که احساساتش را به رسمیت نشناسد یا برخی از احساسات را ممنوع بداند.
در مقابل، راهکار صحیح این است که احساسات ناخوشایند کودک را به رسمیت بشناسیم، نسبت به او درک و همدلی داشته باشیم و سپس راهحلهایی برای رفع مشکل پیدا کنیم. در نتیجه از انتخاب کتابهایی که با بیارزش شمردن احساسات مختلف سعی میکنند ترسهای کودک را از بین ببرند، بپرهیزید.
3ـ جذابیت ظاهری دارد
جذابیت ظاهری، تصاویر رنگارنگ و زیبا، جلد قشنگ و خلاقانه و … میتواند کودک را برای مطالعه کردن یا ورق زدن کتاب بیشتر ترغیب کند.
نکتهی کنکوری: اگر فرزندمان زیر سه سال سن دارد، مهم است کتابهایی را انتخاب کنیم که مقاوم هستند و در اثر پرتاب کردن یا کشیده شدن توسط کودک، کمتر احتمال خراب شدن دارند.
4ـ داستان گیرا و درگیرکننده دارد
بچهها چیزهایی را یاد میگیرند که به آنها اهمیت میدهند. داستانهایی که در قالب شخصیتهای مختلف، دغدغههای خودِ کودک را به تصویر میکشند، جذابیت بیشتری دارند و ذهن او را درگیر و مشتاق میکنند.
5ـ مطالعه کردن آن برای کودک آسان است
در کتابهای کودکانه لازم است مطالب و نوشتههای هر صفحه کوتاه باشد و خطنوشتهی آشنا و واضحی داشته باشد. (این نکته به فهم و شناخت بیشتر کلمات توسط کودک کمک میکند.)
علاوه بر این، بهتر است کتاب با اطلاعات کمی شروع شود (فقط اطلاعات ضروری در مورد شخصیتها) تا دنبال کردن خط داستانی برای کودک راحت باشد. به خاطر سپردن اسامی یا اطلاعات زیاد دربارهی شخصیتها ممکن است موجب شود کودک علاقهاش را به دنبال کردن داستان از دست بدهد.
بیشتر بخوانید:
فواید کتاب خواندن برای کودکان
بسیار خوب! بیایید در قدم اول با فواید کتاب خواندن آشنا شویم تا انگیزهی بیشتری برای اضافه کردن این عادت مثبت به روتین روزانهی فرزندمان داشته باشیم. کتاب خواندن جدای از اینکه برای دوران کودکی یک سرگرمی سالم و جذاب محسوب میشود، در بلندمدت هم آثار مثبت بسیار زیادی بر ذهن و روان کودک دارد. برخی دیگر از فواید کتاب خواندن عبارت است از:
1_ به تقویت تمرکز کمک میکند
زیرا هنگامی که برای کودک کتاب میخوانیم، ذهن او روی داستان، شخصیتها و نقاشیها تمرکز میکند و در بلندمدت عضلات تمرکز او تقویت میشود.
2_ قدرت حافظه را افزایش میدهد
برای دنبال کردن خطِ داستانی یک کتاب، نیاز داریم آن را به خاطر بسپاریم. به خصوص اگر کتابِ مورد نظر طولانی باشد و در چندین شب متوالی خوانده شود. (حتی میتوانیم کمی چاشنی خلاقیت هم به این کار اضافه کنیم و از کودک بخواهیم خلاصهای از داستان شب قبل تعریف کند.)
3_ آموزنده است
هر کتاب ما را وارد یک دنیای جدید میکند و مفاهیم مختلف را به شکل داستان و تصویرسازی ذهنی به ما میآموزد. گاهی یک کتاب داستان یا شعر، مفاهیم را بسیار بهتر از توضیح دادنهای بزرگسالانه به کودک یاد میدهد. (داستان زبان کودک است.)
4_ قدرت همدلی را بالا میبرد
در محتوای «پوستر احساسات» توضیح دادیم که کودک نیاز دارد احساسات مختلف را شناسایی و درک کند تا در قدم بعدی آنها را به شیوهی سالمی تجربه و ابراز کند. داستانها به کودک کمک میکنند احساسات گوناگون شخصیتها را بشناسد و سپس این عواطف را در خود و دیگران شناسایی کند.
5_ دایره لغات کودک را گسترش میدهد
تحقیقات نشان میدهد که فقط ۲۰ دقیقه مطالعه در طول روز، در طول یک سال کودک را در معرض بیش از یک و نیم میلیون کلمه قرار میدهد! به این صورت کودک میتواند از کلمات مناسبتری برای بیان احساسات یا نیازهای خود استفاده کند.
6_ تفکر انتقادی را در کودک تقویت میکند
همهی ما نیاز داریم گاهی آموختههای قبلیمان را به چالش بکشیم تا رشد کنیم. یکی از بهترین راهها برای تقویت مهارت درک مطلب و تفکر تحلیلی مطالعه کردن است. به این صورت کودک یاد میگیرد هرچیزی را باور نکند و از مطالعه و منابع درست برای کسب آگاهی کمک بگیرد.
7_ جهان ذهنی کودک را گسترش میدهد
مطالعهی کتابهای داستانی، کودک را با انواع و اقسام شخصیتها، ظاهرها و عقاید آشنا میکند. همین موضوع باعث میشود در آینده توانایی بیشتری برای درک دیدگاههای مختلف و ارتباط با انسانهای گوناگون داشته باشد.
8_ عملکرد کودک را در مدرسه بهبود میبخشد
تمام فوایدی که در موارد قبل گفتیم، به صورت پکیج میتوانند بر عملکرد کودک در مدرسه هم تأثیر بگذارند. افزایش قدرت حافظه و تمرکز و گسترش دایره لغات و تقویت قدرت همدلی، به کودک کمک میکند در محیطهای آموزشی عملکرد بهتری داشته باشد. (منبع این بخش)
بیشتر بخوانید:
کلام آخر
به پایان مقالهی معرفی کتاب برای کودکان رسیدیم. کتابهای معرفی شده صرفاً تعدادی از کتابهای مناسب هستند و شما بسته به علائق فرزندتان، بازهی سنی او یا چالشهایی که دارد، میتوانید به جستجوی کتاب مناسب بپردازید. برای انتخاب کتاب، نکات مطرح شده در بخش پایانی را مد نظر داشته باشید.
آیا برای فرزندتان کتاب میخوانید؟ کودک شما به چه موضوعاتی بیشتر علاقهمند است؟ نظرات و تجربیات خود را در این زمینه با ما به اشتراک بگذارید.