برای جدا کردن جای خواب کودک توصیههایی وجود دارند که والدین باید به آنها توجه کنند. عادات خواب سالم میتواند سلامت کودک را حفظ کند و خطرات بالقوه را کاهش دهد. دلایل و راهکاری جدا کردن جای خواب کودکان را به طور خلاصه در زیر قرار دادهایم.
دلایل کودکان برای جدا نشدن از والدین هنگام خواب:
- ترسیدن کودک از تاریکی
- بد خواب شدن کودک و نیاز او به والدین
- احساس استرس و شب بیداری کودک
- نیاز کودک به توجه والدین
- عدم احساس خستگی برای خوابیدن
راهکارهای جدا کردن جای خواب کودک به طور خلاصه:
- ابتدا باید بررسی کنید که کودک آماده جدا خوابیدن از والدین است یا خیر.
- مراحل جدا کردن جای خواب نوزاد را با آرامش و به تدریج آغاز کنید.
- پیش از خواب برنامهریزی کنید و یک روتین ثابت مانند کتاب داستان برای کودک آماده کنید.
- یک فضای خواب جداگانه برای کودک آماده کنید که در آن احساس آرامش کند.
- با کودک صحبت کنید تا برای خوابیدن به اتاق شخصی خود برود.
- زمانی که کودک در اتاق است، درب را نیمه باز بگذارید تا کاملا تاریک نشود.
سرفصلهای این مطلب
Toggleجدا کردن اتاق بچه به چه دلیل اهمیت دارد؟
جدا کردن جای خواب کودک از اتاق والدین، اهمیت بسیاری دارد. با جدا کردن اتاق کودک، او را آماده مسئولیتپذیری در آینده کرده و محیطی برای رشد سالم تا سنین نوجوانی را تجربه میکند. از دیگر مزایای جدا کردن جای خواب کودک میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- بیشتر بخوانید: علت ادرار نکردن نوزاد
1_ افزایش استقلال و مسئولیتپذیری کودک
اگر والدین یک اتاق مجزا برای فرزند آماده کنند، حس مالکیت و کنترل بر محیط را در آنها تقویت کرده و افزایش میدهند. در نتیجه، کودک تلاش میکند تا اتاق خود را مرتب کرده و مستقل رفتار کند.
2_ به وجود آمدن سبک و استایل شخصی
زمانی که والدین به کودک خود اجازه و حق انتخاب برای دکوراسیون اتاق خود را میدهند، باعث توسعه سبک شخصی و عزت نفس او خواهند شد. به عنوان مثال، به کودک بگویید که میتواند رنگ دیوارها، چیدمان لوازم و قاب عکسها را آن طور که دوست دارد، انجام دهد.
3_ خواب راحت و با آرامش
معمولا کودکانی که به همراه والدین خود در یک اتاق میخوابند، دچار مشکلاتی از جمله سر و صدا و یا تکان خوردن هستند. یک فضا و اتاق خواب اختصاصی میتواند کیفیت خواب کودک را افزایش دهد.
4_ داشتن حریم خصوصی
با رشد و بزرگتر شدن کودک، نیاز او به یک فضای خصوصی افزایش مییابد. داشتن اتاق شخصی باعث میشود که کودک کارهای شخصیاش را انجام دهد، به راحتی لباسهای خود را تعویض کرده و احساس آزادی بیشتری را تجربه کند.
خوابیدن کودک در اتاق والدین چه آثار منفی به همراه دارد؟
برخی از والدین در برابر جدا کردن جای خواب کودک مقاومت میکنند. خوابیدن کودک در کنار والدین، از نظر پزشکی توصیه نمیشود و تنها یک تصمیم از سوی والدین است. اگر والدین این عادت را در کودک خود متوقف نکنند، ترک آن پس از مدتی سخت خواهد شد.
1_ ایجاد اختلال و ناآرامی در خواب کودک
سر و صدا و حرکات هنگام خواب میتواند برای والدین و کودکان آزاردهنده باشد. این آزار میتواند بر خلق و خو، رفتار و سلامت خانواده تاثیر بگذارد.
2_ ناتوانی در خواب بدون حضور والدین
یکی از مهمترین آثار خوابیدن کودک با پدر و مادر، عادت به آنها است. کودک والدین خود را مانند یک تکیهگاه هنگام خواب میبیند و بدون آنها نمیتواند بخوابد. کودک باید یاد بگیرد بدون حضور والدین در اتاق بخوابد.
3_ بروز رفتارهای مضطربانه
برخی از کودکان هنگام خواب انتظاراتی از والدین دارند. به عنوان مثال، آنها از والدین میخواهند تا نوازش شوند و کمرشان را ماساژ دهند تا به خواب بروند. این کار، باعث بروز اضطراب در کودک میشود و خوابیدن او بدون والدین، سخت خواهد شد. جدا کردن جای خواب کودک به حفظ سلامت روان و رشد روانی کودک کمک میکند.
4_ تغییرات منفی در زمان خواب
کودکان و نوزادان در سنین مختلف به میزان متفاوتی از خواب نیاز دارند که والدین باید به آن توجه ویژهای کنند. اگر کودک در کنار والدین بخوابد، زمان خواب او دچار تغییرات خواهد شد. ممکن است والدین تمایل به بیداری داشته باشند، اما کودک باید بخوابد. بنابراین، تغییرات در زمان خواب کودک میتواند تاثیرات منفی بر روی سلامت او بگذارد.
5_ کاهش کیفیت خواب
کودکان فعال و بیقرار هستند، این میتواند باعث لگد زدن و کوبیدن خود به اطراف شود. بیقراری کودک میتواند کیفیت خواب والدین را کاهش دهد و اغلب پدر خانواده در اتاق دیگری میخوابد. در نهایت، مادر نیز از بیقراریهای کودک خسته میشود.
6_آسیب به روابط والدین
زوجها نیاز دارند تا زمانی را با یکدیگر تنها شوند. حضور کودک میتواند برای والدین آزاردهنده شود و به رابطه پدر و مادر آسیب برساند. بهتر است فضای محدودی برای کودک در نظر گرفته شود. جدا کردن جای خواب کودک هم برای بچهها و هم والدین ضروری و مفید است.
7_ خطر مرگ ناگهانی
یکی از مهمترین پیامدهای همخوابی کودک با والدین، مرگ ناگهانی یا سندروم SIDS است. ممکن است والدین به طور ناخودآگاه بالش و یا پتو را روی کودک بیاندازند و این باعث آسیب، خفگی و یا حتی مرگ کودک شود. والدینی که سیگار میکشند یا الکل مصرف میکنند نیز با خوابیدن کنار کودک به او آسیب میزنند.
بهترین سن جدا کردن اتاق خواب کودک
آکادمی اطفال آمریکا توصیه میکند که نوزادان باید تا 6 ماهگی و در نهایت، تا 12 ماهگی در اتاق مشترک با والدین بخوابند. اما این اشتراک باید در تختهای جدا از والدین مانند تخت کودک یا گهواره صورت گیرد.
جدا کردن اتاق خواب کودک ۴ ساله دغدغه بسیاری از والدین است و معمولا پدر و مادر در این سن فضای خواب کودک را جدا میکنند. در سال 2017 یک مطالعه نشان داد که والدین میتوانند حتی در 4 ماهگی نیز اتاق کودک خود را جدا کنند. طبق این مطالعه، زمان و کیفیت خواب کودکانی که در اتاق جدا هستند، از نوزادان دیگر بیشتر است.
برخی از تحقیقات علمی نیز نشان میدهند که 18 ماهگی تا 3 سالگی کودک میتواند برای بهبود و رشد خواب او بدون والدین تأثیر بگذارد. زیرا کودک در این سن، خواستار استقلال است و یک اتاق مجزا میتواند این احساس را تقویت کند.
دلایل مقاومت کودک برای تنها خوابیدن چیست؟
بسیاری از کودکان خردسال تمایل دارند شبها در کنار پدر و مادر خود بخوابند. اگر کودک هنگام خواب به شما وابسته است، نگران نباشید. ابتدا باید دلایل مربوط به آن را پیدا کنید. به جدا کردن جای خواب کودک به عنوان فرآیندی نسبتا زمانبر نگاه کنید و تا حد امکان حوصله به خرج دهید. در ادامه چند دلیل مقاومت کودک در برابر تنها خوابیدن و راهکارهای حل آن را قرار دادهایم که میتواند به شما کمک کند.
1_ ترس از تاریکی
کودک از تاریکی میترسد و میخواهد فقط کنار والدین بخوابد. زمانی که لامپ را خاموش کنید، کودک گریه میکند و برای روشن کردن آن از رختخواب خود خارج میشود. این نشان میدهد که این کودک از تاریکی میترسد.
برای حل مشکل، میتوانید یک شبخواب کمنور را در اتاق خواب قرار دهید و هر شب مقدار نور را به سمت تاریکی کاهش دهید. در راهکار دوم، میتوانید کودک را در اتاق خودش قرار دهید و کنار او بنشینید تا به خواب برود. این کار را باید رفته رفته کاهش دهید تا باعث بروز عادت در او نشود.
2_ نیاز به خوابیدن در کنار والدین
فرزند شما در اتاق خود به خواب میرود و ناگهان از خواب بیدار میشود. او دیگر نمیتواند دوباره بخوابد و به اتاق شما میآید. زمانی که کودک را در کنار خود میبینید، او به شما میگوید که نمیتواند بخوابد و از تنهایی میترسد. این زمان برای بازی و یا سرگرمی مناسب نیست و هدف اصلی شما کمک به خوابیدن کودک است.
هر زمان که کودک از اتاق خود خارج و به سمت شما آمد، سریعا او به اتاق خود بازگردانید، در آغوش بگیرید و سپس اتاق را ترک کنید. در این زمان، با او بازی نکنید و غذا و نوشیدنی برای کودک قرار ندهید. هر چند بار که کودک نزد شما آمد، این کار را تکرار کنید و به او اطمینان دهید که باید در رختخواب خودش بخوابد.
3_ استرس و شب بیداری
ممکن است کودک نگران و مضطرب از خواب بیدار شود. این نگرانی نمیگذارد او به راحتی بخوابد. زمانی متوجه این میشوید که کودک بدون هیچ شکایتی به رختخواب میرود، اما نمیتواند بخوابد و ساعتها بیدار میماند. همچنین در نیمهشب با گریه از خواب بیدار میشود و نمیتواند تنها بماند.
برای کمک به کودک، در حالی که او را به رختخواب خودش هدایت میکنید، او را آرام کنید و اطمینان دهید که چیزی برای نگرانی و استرس وجود ندارد. آرامش و احساس امنیت فرزندتان در فرآیند جدا کردن جای خواب کودک اهمیت بسیاری دارد. روز بعد، درمورد چیزهایی که باعث نگرانی او هستند، صحبت کنید. هر کاری برای تغییر نگرانیهای فرزند انجام دهید.
4_ نیاز به توجه
یکی دیگر از دلایلی که کودک برای تنها خوابیدن مقاومت میکند، جلب توجه است. ممکن است به شما بگوید که نمیخواهد تنها بخوابد و میترسد، اما زمانی که شما وارد اتاق او میشوید، این رفتار بهبود پیدا میکند. توجه شما به فرزند، باعث خوب شدن حال کودک میشود.
برای مقابله با این رفتار کودک، توجه خود را کنترل کنید. به عنوان مثال، زمانی که کودک فریاد میزند تا تنها نخوابد، به او توجه نکنید. اگر نیاز دارید کارهای او را ببینید، بدون سر و صدا فرزند خود را تماشا کنید. زمانی که کودک صبح به تنهایی بیدار میشود، کلمات و احساسات خوب را به کار بگیرید. به او بگویید که چقدر از اینکه تنها خوابیده است خوشحال هستید. سپس، کودک را در آغوش بگیرید و بازی کنید. در پروسه جدا کردن جای خواب کودک، تشویق را به امری مستمر تبدیل کنید.
5_ عدم خستگی برای خواب
کودک به شما میگوید که احساس خستگی برای خواب ندارد و از شما میخواهد در کنارش بمانید. ممکن است خواهر و برادر بزرگتر و یا افراد دیگر خانواده هنوز بیدار بمانند، صحبت کنند، سرگرم شوند و یا فیلم ببینند. در این هنگام، کودک احساس میکند که نمیخواهد بخوابد.
برای کمک به خوابیدن کودک، او را به رختخواب ببرید و با او همراه شوید. نور را کم و یا خاموش کنید. میتوانید با او صحبت کنید و سپس به او بگویید که وقت خواب است و از اتاق خارج شوید.
چگونه جای خواب کودک را جدا کنیم؟
ممکن است تجربه خوابیدن با کودک را دوست داشته باشید. اما بهتر است یک فرزند مستقل تربیت کنید. هر چه کودک بزرگتر شود، باید اتاق خواب خود را داشته باشد. میتوانید از تکنیکهای علمی و کاربردی نحوه جدا کردن کودک استفاده کنید.
1_ آمادگی کودک برای جدا شدن از والدین را ارزیابی کنید
برای جدا کردن جای خواب کودک، ناگهانی عمل نکنید. طبق توصیه متخصصان، سنین 6 ماهگی تا 3 سالگی برای جدا کردن اتاق کودک از والدین مناسب است. ابتدا مطمئن شوید که کودک شما آمادگی مستقل شدن را دارد یا خیر. باید به مرحله رشد و عادات خواب کودک نیز توجه کنید.
2_ به تدریج و آهسته شروع کنید
یکی از اقداماتی که میتوانید برای جدا کردن کودک از اتاق خواب خود کنید، این است که او را مدت زمان کوتاهی در اتاق جدید قرار دهید. چرت زدن در اتاق جدید میتواند به صورت تدریجی کودک را با برای خوابیدن در اتاق جدید آماده کند.
3_ برای کودک خود روتین پیش از خواب ایجاد کنید
یکی از رازهای والدین موفق، استفاده از یک روتین منظم است. به عنوان مثال، میتوانید برای خواندن داستان میتوانید از داستانهای شنل قرمزی و یا زیبای خفته استفاده کنید تا کودک به راحتی به خواب برود.
4_ یک فضای خواب جداگانه برای کودک آماده کنید
یک اتاق و یا فضای اختصاصی برای کودک ایجاد کنید تا در آن احساس راحتی و آرامش کنید. برای جدا کردن جای خواب کودک یک تخت برای او قرار دهید و لوازم مورد علاقهاش را روی آن بگذارید. به دمای اتاق و تاریکی آن نیز توجه کنید.
5_ تغذیه شبانه را طبق نظر پزشک کاهش دهید
جدا کردن جای خواب نوزاد اهمیت بسیاری دارد و باید با پزشک مشورت کنید. برای اینکه نوزاد شیرخوار زمان بیشتری را در گهواره تجربه کند، بهتر است با مشورت پزشک متخصص اطفال، شیردهی در نیمه شب را کاهش دهید. ممکن است نوزاد به شیر نیاز داشته باشد و پزشک شما را از این کار منع کند.
6_ با کودک صحبت کنید
اگر کودک شما در سنین 3 تا 5 است، بهتر است با او صحبت کنید. برای جدا کردن اتاق خواب کودک 4 ساله، به کودک بگویید که چرا باید در رختخواب خود بخوابد. این مراحل را با آرامش و مهربانی طی کنید تا کودک انتظارات شما را برآورده سازد.
7_ تاثیر نور را فراموش نکنید
برای راحتی کودک در اتاق خود، اتاق را به طور کامل تاریک نکنید. میتوانید از چراغخواب و یا نور ملایم استفاده کنید. باز گذاشتن گوشه در نیز میتواند اثر بگذارد.
نکات تکمیلی برای موفقیت آمیز بودن پروسه جدا کردن جای خواب کودک از والدین
برخی از کارهای دیگر نیز میتواند در جدا کردن اتاق خواب کودک تاثیرگذار باشد. طراحی و چیدمان اتاق خواب طبق سلیقه او و قرار دادن عروسکها میتواند در روحیه او برای خوابیدن در اتاق خواب تاثیر بگذارد.
1_ سیستم پاداش و مجازات طراحی کنید
اگر کودک شما در اتاق خود میخوابد و مشکلی با جدا کردن رختخواب ندارد، به او پاداش دهید. این پاداش میتواند ساخت یک نمودار برچسبی و یا خواندن یک داستان شیرین باشد. از طرفی دیگر، اگر کودک به طور مداوم از رختخواب و اتاق خود خارج میشود، مجازات سادهای مانند حذف یک کار روزانه را برای او تعیین کنید.
2_ اتاق خواب کودک را دلپذیر کنید
یکی از مواردی که باعث میشود کودک در رختخواب بماند، فضای خوب است. سعی کنید فضای اتاق را به کمک فرزند طراحی و آماده کنید تا کودک برای رفتن به اتاق خواب اشتیاق داشته باشد.
3_ عروسک و پتوی مخصوص کودک را در اتاق بگذارید
عروسک مورد علاقه کودک میتواند تاثیر بسیاری بر کارهای او بگذارد. عروسک و پتو را در اتاق کودک قرار دهید تا کودک با وجود آنها احساس امنیت کند.
کلام پایانی
در این مقاله دلایل جدا کردن جای خواب کودک از والدین و راهکارهای آن را بررسی کردیم. شما به عنوان والدین باید به خاطر بسپارید که هر کودک با سایر کودکها متمایز است و باید متناسب با خلق و خوی آنها رفتار کنید. هنگام طی کردن این مراحل صبوری کنید و رویکرد مثبتی را در پیش بگیرید. در نتیجه، به فرزند خود کمک خواهید کرد تا از عادات خواب سالم پیروی کند.
38 دیدگاه دربارهٔ «جدا کردن جای خواب کودک؛ چگونه جای خواب کودک را جدا کنیم؟»
درود
ما خونه رو عوض کردیم
و مدتیه دخترم نمیره تو اتاق خودش بخوابه
بدلیل تغییر جا قبول کنم پیش خودم بخوابه تا با محیط اشنا بشه ؟
دوست عزیز سلام 😊 پیشنهاد میکنیم شما تو اتاق جدید کنارش باشید تا خوابش ببره و بعد به اتاق خودتون برید. و اینکه حتما این روند رو براش توضیح بدین تا در جریان این جابجایی باشه 😊🌱
عاااالی بود خانم شریفی
😊😊🤩🤩
جدا کردن جای خواب کودک پروسه ای مهم و البته زمانبر هستش
من مدتی درگیر بودم
دخترم بد خواب شده بود بدلیل تغییر مکان
ولی خوشبختانه الان درست شده
چقدر عالی 😊👌
درنا جان عالی بود
من پسرم بهانه میاره که اتاقم سرده نمیتونم بخوابم
و رو زمین داخل سالن میخابه
اما دمای اتاقش اوکیه و تفاوتی با سالن نداره
چجور میتونم بفهمم علتش چیه
حنا جان سلام 😊 اگر شما بررسی کردین و میدونید موردی نداره حتما علت دیگه ای داره تو خوبحالی باهاش صحبت کنید و علت رو از خودش بپرسید (و خودتون عواملی مثل ترس، وابستگی و.. نباشه)✨
درود بر شما
بسیار مطالب مفیدی بود
خسته نباشید
ممنون گوهر عزیز😊🌱
سلام درنا جان
من دخترم ۱۰ سالشه
و همچنان نمیتونه اتاق خودش بخابه
خیلی اذیت کنندس
وقتیم اتاق خودش میخوابه شب گریه میکنه یا جیغ میزنه
میشه راهنماییم کنی
تینا جان سلام 😊 حتما باید ریشه یابی داشته باشید. ترس ، میزان اضطراب و… رو بررسی کنید 🌱😊
جدا کردن جای خواب کودک خیلی سخت بود
با کمک از مقاله شما انجامش دادم ولی خب زمان برد
سپاسگزارم
ندا جان خوشحالیم که براتون مفید بوده😊😊
جای خواب بچه خیلی مهمه
ممنون بابت ذکر نکات مفید و طلایی
سپاس سیمین عزیز😊😊
سلام و عرض ادب
بسیار عالی
من از همون اول تو اتاق خودش میخابوندمش
و الان راحتم
عالیه مونا جان😊
من دخترم ۱ سالشه و شیرخودم میخوره میشه راهنماییم کنید چجوری میتونم جای خابشو جدا کنم؟
خانم کریمی عزیز سلام روزبخیر✨
در ارتباط با قطع شیر شبانه مقاله ای نوشته شده که لینکش رو قرار میدم حتما مطالعه کنید و پیشنهاد میکنیم اول شیر شب رو قطع کنید و بعد جای خوابش رو جدا کنید ✨🌱
لینک مقاله قطع شیر شبانه
https://dornasharifi.com/stop-feeding-the-baby-at-night/
سلام عزیزم ممنون بابت اطلاعات عالیتون
پسر من ۱۱ سالشه و متاسفانه هنوز باید کنار من بخوابه
تا سن ۵ سالگی اتاق خواب نداشتیم و مجبور بودم کنار ما بخوابه
الان یک ماهه راهکارتون رو انجام میدم و هنوز هم موفق نشدم ممنون میشم راهنمایی کنید
نوشین عزیز سلام وقت بخیر 😊
یرای ایجاد هر تغییری نیاز هست زمان بزاریم و تغییرات به صورت یهویی ایجاد نمیشه و همینطور صبر و حوصله
سلام عزیزم
پسرمنم از ۶ ماهگی جدا خوابیده
من فقط شبها یبار بیدار میشد و تا صبح میخوابید
الان ۶ ماهی هست اسرار داره که من پیشش باشم واگه نخوابم تا صبح منو صدا میزنه طوری که انگار وحشت زدهاست و هر شب بهم التماس میکنه پیشم بمون با گریه
نمیدونم چیکار کنم اصلا خوب نمیخوابه
نگرانشم
میتونم از مشاوره شما کمک بگیرم ممنون میشم
خانم بابایی عزیز سلام وقت بخیر 😊
استاد شریفی مشاوره آنلاین یا حضوری ندارن عزیزم
سن فرزندتون رو مطرح نکردین ولی پیشنهاد میکنم مقاله ی اضطراب جدایی رو مطالعه کنید میتونه این موضوع به اضطراب جدایی مربوط بشه.
لینک مقاله اضطراب جدایی
https://dornasharifi.com/solutions-to-reduce-separation-anxiety-in-children/
ولی اگر فکر میکنید موضوع ترس و وحشت فرزندتون هستش به یک متخصص مراجعه کنید
با سلام
وقت بخیر
پسرم ۸ ساله هست و هنوز موفق نشدم که راه حلی پیدا کنم که توی اتاق خودش تنها بخوابه و همیشه موقع خواب استرس و اضطراب شدید داره و اصرار داره که من یا پدرش حتما روی تختش کنارش باشیم
خیلی سعی کردم مشکلش و ترسش رو بفهمم ولی فقط میگه از تنهایی میترسم تو مغزم میاد که خوابم نمیبره
الهام عزیز سلام وقت بخیر
این موضوع ترس رو باید ریشه یابی بکنید مثلا فرزند شما ممکنه فیلم یا انیمیشن ترسناک دیده باشه و میتونه باعث ترس بشه یا دلایل دیگه.
سلام دختر ۴ ساله دارم تا حالا چندبار تلاش کردم برای جداکردن جای خواب اما هنوز پیش خودم و حتی خیلی رو بالش من میخوابه و میگه حتی وقتی بزرگ شدم نمیخوام رو تخت خودم بخوابم ، از کودکی وابستگی زیادی داشت ، من شاغل و عصر کار هستم، اما در طول روز با مادربزرگ ها بیرون میره و روز هیچوابستگی داره ، براحتی کلاس ای مت میمونه
اما شب خیلی وابسته س و خیلی دوس داره دستامو بگیره و کامل تو بغلم باشه، اگر هم جایی خواب بره تو تخت خودش بذاریم بعداز یک ساعت بیدار میشه ومیلد پیشمون ، ولی اگر پیشمون باشه تا صبح راحت میخوابه
نیاز ب مشاوره دارم اگر ممکنه تماس بگیرید ۰۹۱۷۳۱۲۷۲۱۳
۰۹۳۶۸۷۳۰۰۹۶
دوست عزیزم وقت تون بخیر باشه عزیز برای اضطراب جدایی و وابستگی حتما پیش متخصص مراجعه کنید تا این مسئله ریشه یابی بشه 😊🌱
سلام من دخترم رو از یک سالگی جای خواب رو جدا کردم با اینکه از شیر مادر تغذیه میکرد ولی من کم کم این فاصله رو ایجاد کردم و حتی این روش باعث شد که شیر شبانه قطع بشه و بتونم در دوسالگی راحت و بدون آسیب از شیر بگیرمش و خیلی راحت با مسئله خوابش کنار اومد و مشکلی نداشت
بله عزیزم کاملا درسته اگر از سنین کم جدایی به مرور اتفاق بیوفته قطعا همکاری کودک بیشتره و چالش کمتری رو هم والدین هم کودک تجربه میکنن.
مثل هر مطلبی از سلام آگاهی عالی
همراه عزیز سلام اگاهی خوشحالیم که براتون مفید بوده 😍
مهری خانی .مادر دختر سه ساله که احتیاج به کمک دارم برای تربیت فرزندم
شماره تماس 09384356798
خانم مهری عزیز سلام عزیزم براتون لینکی ارسال می کنم مشخصات تون رو وارد کنید همکاران متخصص مجموعه تماس می گیرن
ممنون از نکات خوبی که گفتید بسیار عالی بود من هنه اان راه ها رو رفتمو از ۲ سالگی اتاق پسرمرو جدا کردم و موفق هم بودم
ولی پسر من بدجور به قصه گفتن های من و پدرش عادت کرده هرشب یکی از ما کنارش بودیم و قصه براش میگیم تا بخوابه
و الان که ۵ و نیمسالست هنوز اصرار داره با قصه های ما بخوابه
میشه لطفا راهنمایی کنین که چکار کنیمکه دیگه کم کم خودش به اتاقش بره و به تنهایی بخوابه لطفل درباره این موضوع مهم هم آموزشها و راهنمایی های لازم رو به همه ما والدین داشته باشین مخصوصا اگه در قالب پست در اینستا هم باشه عالی میشه
ممنونم و سپاسگزار🌹🌱❤
ممنون که زمان گذاشتید برای مطالعه می تونید قصه گویی رو در اتاق فرزندتون انجام بدید یعنی هر روتینی که دارید برای قبل خواب در اتاق فرزندتون باشه
دخترم دوساله هست ومیخوام جای خوابش جدا کنم ولی چون در دو درشهر ساکن هستم امکان پذیر نیس ودرهفته دررفت وآمد هستم و خونمونو خواب هست ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام عزیز وقت بخیر 🌱
در رابطه با جدا کردن جای خواب مقاله ای تهیه شده، لینکش رو خدمتتون ارسال میکنم، مطالعه بفرمایید امیدوارم مفید واقع بشه 🌱😇🙂
https://dornasharifi.com/separate-the-childs-bed-2/
ممنون که در مسیر رشد و آگاهی قدم برمیداری رفیق🌱