جملات معجزه گر در تربیت فرزند؛ ۲۰ جمله تاثیرگذار با دلیل

عکس همایش یا کارگاه باشه

دعوت به سخنرانی

شما می‌توانید به جای مطالعه متن زیر، با شماره ###########  تماس بگیرید و توضیحات دقیق‌تری را دریافت کنید

فرم دعوت به سخنرانی

 

از این که علاقه مندید تا مباحث آموزشی فرزندپروری و تربیت فرزند در شهر و یا مجموعه خود منتقل کنید از شما متشکریم و امیدواریم که بتوانیم با همکاری بسیار دقیق و حرفه‌ای با یکدیگر برنامه‌ای فوق‌العاده پیش رو داشته باشیم.

به منظور افزایش کیفیت برنامه لطفاً این صفحه را بسیار دقیق مطالعه بفرمایید.

چه برنامه‌ای مناسب من است؟

پیش از هرچیز لازم است با سبک‌های مختلف برگزاری برنامه‌ها آشنا شوید تا در صورت لزوم بتوانید بهترین و متناسب‌‌‌ترین حالت برای شرایط خود را انتخاب نمایید.

برنامه‌های غیر حضوری و از طریق اینترنت و کوتاه مدت. روشی مناسب برای کاهش هزینه‌ها و موضوعاتی که نیاز به تمرین کمتری دارند.

روشی مناسب برای تعداد مخاطبان کم و به صورت کاملاً عملی. معمولاً در زمان یک و دو روز توصیه می‌شود

کنفرانس معمولاً برای تعداد زیادی از مخاطبان کاربرد دارد و گزینه مناسبی برای ثبت نام در کارگاه‌ها می‌باشد

دوره‌ها در حقیقت کارگاه‌های و برنامه‌های کاملاً عملی هستند که به صورت چند جلسه‌ای برگزار می‌شوند.

درنا شریفی کیست؟

خدماتی از طرف مجموعه ما ارائه می‌شود

چطوری درخواست خود را ارسال کنیم؟

راه اول:

راه دوم:

شما می‌توانیدبا شماره ########  تماس بگیرید و توضیحات دقیق‌تری را دریافت کنید.

جملات معجزه گر در تربیت فرزند؛ ۲۰ جمله جادویی و تاثیرگذار

جملات معجزه گر در تربیت فرزند

کلمات تشویق‌کننده می‌توانند تأثیر ماندگار بر کودکان شما بگذارند، بنابراین باید از عباراتی استفاده کنید که در درون و بیرون احساس خوبی را انتقال دهند و کودک با یادآوری آن‌ها در روزهای سخت دلگرم شود. ما به شما جملات معجزه گر در تربیت فرزند را آموزش می‌دهیم تا با گفتن این جملات رابطه‌ای گرم و صمیمانه با کودک خود بسازید.

چرا باید به فرزندمان جملات مثبت بگوییم؟

چرا باید به کودکان جملات مثبت بگوییم

کلمات قدرت جادویی دارند و این را کسی نمی‌تواند انکار کند. جالب است بدانید یک کلمه قدرت تأثیرگذاری بر بیان ژن‌هایی را دارد که استرس فیزیکی و عاطفی را تنظیم می‌کنند. (منبع)

هر چه بیشتر بر روی کلمات مثبت تمرکز کنید، تأثیر بیشتری روی سایر قسمت‌های مغز خواهید داشت. به عبارت دیگر، افکار و گفتار مثبت بر احساس ما و درک ما از دنیای اطرافمان تأثیر می‌گذارد.

این در حالی است که کلمات و جملات منفی می‌توانند استرس موقعیتی ایجاد کنند و حتی اضطراب را افزایش دهند. بنابراین، گفتن جملات مثبت به کودک کمک می‌کند تا احساس امنیت کنند، اعتماد به نفس داشته باشند و رشد سالم‌تری داشته باشند.

  تنظیم خواب شبانه کودک (صفر تا 100 تنظیم خواب کودک)

برخی از مزایای جملات معجزه گر در تربیت فرزند عبارتند از:

  • ایجاد عزت نفس: کلمات مثبت، تشویق و تمجید می‌تواند به کودکان کمک کند تا احساس ارزشمندی و دوست داشته شدن کنند.
  • تقویت رشد مغز: گفتن جملات مثبت سلول‌های مغزی که به طور همزمان پیام می‌فرستند را بهم متصل می‌کند و باعث می‌شود اتصالات جدیدی به وجود آید.
  • تنظیم رفتار: زبان مثبت می‌تواند به تنظیم رفتار کودکان کمک کند.
  • شکل دادن نگرش به زندگی: جملات مثبتی که والدین به کودک خود می‌گویند باعث شکل‌گیری نگرش مثبت در آن‌ها می‌شود.

کارشناسان همچنین توصیه می‌کنند از هر فرصتی برای آموزش فرزندتان استفاده کنید و به او کمک کنید از اشتباهات خود درس بگیرد. فرزند شما به این رویکرد بهتر از زندگی در ترس از تنبیه پاسخ می‌دهد. این روش در تربیت فرزند همچنین باعث ایجاد ارتباط و اعتماد بهتر بین شما و فرزندتان می‌شود.

 

بیشتر بخوانید:

 

۲۰ جمله معجزه گر در تربیت فرزند

جملات معجزه گر در تربیت فرزند

اکنون که مزایای مثبت صحبت کردن با کودکان را مرور کردیم، بیایید بررسی کنیم که چه چیزهایی باید به فرزندتان بگویید.

۱_ من از تو متشکرم

زمانی که بچه‌ها بدانند از این که آن‌ها بخش مهمی از زندگی شما هستند خوشحال هستید، احساس خاص بودن می‌کنند.

۲_ نظر تو چیست؟

درباره کارها و اتفاقات مختلف نظر کودک خود را بپذیرید. با این کار علاوه بر این که به او نشان می‌دهید نظرش اهمیت دارد او را به تفکر و حل مسئله وا می‌دارید و مهارت‌های کلامی او را نیز تقویت می‌کند.

۳_ همه ما اشتباه می کنیم

در مواقعی که کودک شما به طور اتفاقی اشتباه می‌کند و خود نیز از کاری که کرده پشیمان است، به جای تنبیه و فریاد زدن به او یادآور شوید که همه ما اشتباه می‌کنیم. این جمله باعث می‌شود تا اشتباهات کوچک آسیبی به عزت نفس او نرسانند.

  راهکار کاهش اضطراب جدایی در کودک | اضطراب کودک

۴_ من به تو افتخار می کنم وقتی…

اگر می‌خواهید رفتارهای مثبت کودک خود را تشویق کنید و در عین حال آن‌ها را افزایش دهید از کودک هنگام انجام کارهای خوب قدردانی کنید. برای مثال می‌توانید بگویید: «من به تو افتخار می‌کنم وقتی میز شام را می‌چینی».

۵_ روز خوبی داشته باشی

هنگام خداحافظی از کودک برای رفتن به مدرسه یا مهدکودک حتما او را با یک جمله مثبت مثل «روز خوبی داشته باشی» بدرقه کنید.

۶_ اجازه دهید درباره اش فکر کنم

به جای این که با شنیدن درخواست کودک بلافاصله نه بگویید (با فرض این که درخواست او چندان غیرمنطقی نباشد) به او بگویید باید درباره خواسته‌اش فکر کنید. با این کار هم صبر کودک را تقویت می‌کنید و هم می‌توانید با دلایل منطقی او را قانع کنید.

۷_ من معذرت می‌خواهم

وقتی در اتفاقی شما مقصر هستید به سادگی عذرخواهی کنید. نیازی نیست در برابر کودک خود غرور داشته باشید زیرا شما الگوی او هستید و باید به او یاد دهید در مواقع لازم عذرخواهی کند.

۸_ چطور این کار را انجام دادی؟

پرسیدن این سوال به فرزندان شما کمک می‌کند تا به جای نتیجه، روی فرآیند تمرکز کنند. کودک برای پاسخ دادن به این سوال مجبور می‌شود یکبار دیگر مسیری که آمده را مرور کند و این جمله همیشه یکی از جملات معجزه گر در تربیت فرزند است.

۹_ من مطمئنم که تو می‌توانی این کار را انجام دهی

با گفتن جملات دلگرم‌کننده‌ای مثل من اطمینان دارم که تو می‌توانی این کار را انجام دهی، به کودک خود اعتماد به نفس دهید. این جمله به کودک اطمینان می‌دهد که شما به او ایمان دارید و کمک می‌کند تا بیشتر تلاش کند.

 

 

بیشتر بخوانید:

  طریقه رفتار با کودک حرف گوش نکن! دلایل + درمان بچه حرف گوش نکن

 

 

جملات مثبت در فرزند پروری

۱۰_ تو تصمیم بگیر

کودکان با اتخاذ تصمیمات بیشتر، نه با پیروی از دستورات مقامات، تصمیم گیری عاقلانه را یاد می‌گیرند. تصمیم‌گیری‌هایی که اهمیت چندانی ندارند را به عهده کودک بگذارید و معجزه این کار را ببینید.

۱۱_ چه احساسی درباره این داری؟

اتفاق‌هایی مثل دعوا در مهدکودک، مهاجرت کردن دوست صمیمی، فوت یک عزیز و… می‌توانند باعث شوند تا کودک همزمان احساسات مختلف و بسیار زیادی را تجربه کند. در چنین مواقعی، می‌توانید از او بپرسید چه احساسی درباره اتفاق دارد. این سوال به فرزند شما کمک می‌کند تا از نظر عاطفی خودآگاهی بیشتری پیدا کند و احساسات خود را بهتر بشناسند.

۱۲_ من آماده گوش دادن هستم

شما باید همواره یک شنونده فعال باشید که بدون قضاوت به صحبت‌های کودک گوش می‌دهد. با گفتن جملاتی مثل «من همیشه آماده گوش دادن به تو هستم» و «می‌توانی درباره همه چیز با من صحبت کنی» پناهگاهی امن برای او در حین مشکلات ایجاد کنید.

۱۳_ دوستت دارم

از بیان عشق و محبت خود به کودک دریغ نکنید. کودک یا نوجوان شما باید بداند بدون قید و شرط دوست داشته می‌شود و چه بهتر از این که این موضوع را همواره به او یادآور شوید.

۱۴_ من میبینم که … تو بیشتر شده

برای اینکه جملات مثبت بیشتری به فرزندتان بگویید، جای خالی را با کلمات «تمرکز»، «نظم»، «مهربانی»، «مسئولیت‌پذیری»، «کارهای خوبی» و غیره پر کنید. این به کودک نشان می‌دهد حتی تغییرات مثبت کوچک را در رفتار او مشاهده می‌کنید.

۱۵_ من به تو ایمان دارم

فرزند شما دوست دارد که بداند شما کارهای او را تایید می‌کنید و به توانایی‌های او ایمان دارید. از این رو خوب است که گاهی این موضوع را به او یادآور شوید.

۱۶_ من دیدم که چقدر تلاش کردی

شکست یک عضو جداناپذیر از زندگی است. بنابراین در مواقع شکست به جای تمرکز روی از دست دادن، از تلاش کودک تقدیر کنید. گفتن این عبارت این اصل را تقویت می‌کند که چالش‌ها چیزهایی هستند که باید پذیرفته شوند، نه چیزهایی که باید از آن‌ها اجتناب کرد.

  تربیت کودک فحاش: 10 تکنیک برخورد با بچه ای که حرف زشت میزنه

۱۷_ میتونی به من توضیح بدی چرا این کار را از این روش حل کردی

به کودک خود این قدرت را بدهید تا درباره انتخاب‌های خود و آنچه می‌آموزد فکر کند. حتی اگر از نظر شما کودک کار اشتباهی انجام داده از او بخواهید دلیل انتخاب خود را توضیح دهد.

۱۸_ فکر می کنی چطور می‌توانیم این مشکل را حل کنیم

به جای این که مشکل را برای فرزندانتان حل کنید، از او بپرسید به نظرش چطور می‌توان این مشکل را حل کرد. با این کار شما می‌توانید مهارت حل مسئله را در کودک تقویت کنید و به او برای حل مشکلات اعتماد به نفس بدهید.

۱۹_ اشکالی ندارد احساس کنی …

به جای اینکه به فرزندان خود بگویید که نباید عصبانی، غمگین، ناامید و .. باشد، با آن‌ها همدردی کنید و به آن‌ها کمک کنید تا احساسات منفی خود را نیز مانند احساسات مثبت به رسمیت بشناسند.

۲۰_ نه گفتن اشکالی ندارد

نه گفتن را باید از کودکی به فرزندان خود بیاموزید. کودکانی که نه گفتن را بلدند به بزرگسالانی توانمند تبدیل خواهند شد که می‌دانند چگونه مرزهای سالمی را تعیین کنند. بنابراین به کودک آموزش دهید در برابر کارهای ناشایست یا چیزهایی که دوست ندارد نه بگوید و از نه گفتن نترسد.

کلام آخر

پدر و مادر بودن اصلا کار آسانی نیست اما شما می‌توانید همواره در حال یادگیری برای بهتر شدن باشید. امیدوارم خواندن جملات معجزه‌گر در تربیت فرزند الهام‌بخش ‌آن‌ها باشد و کمک کند تا رابطه بهتری با کودک خود بسازید. سعی کنید هر هفته از چند مورد از این جملات تشویق کننده استفاده کنید و به هر تغییری در رفتار کودک توجه و بازخورد داشته باشید.

دوره تربیت جنسی

Hidden
نظرات شما

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Array

جان، فرصت محدوده!

می‌خوای فرزندت شاد و حرف‌گوش‌کن باشه؟

همین حالا دوره پدر مادر حرفه‌ای رو با ۳۰٪ تخفیف تهیه کن!

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
مهلت استفاده از تخفیف ه به پایان رسید

تا پایان تخفیف

اطلاعات حساب موسسه

شماره حساب

8794813727

شماره کارت

6104337442149397

شماره شبا

IR390120000000008794813727

بانک ملت بنام درنا شریفی