چطور کودکتان را برای کلاس اول آماده کنید؟ با این 10 روش!

عکس همایش یا کارگاه باشه

دعوت به سخنرانی

شما می‌توانید به جای مطالعه متن زیر، با شماره ###########  تماس بگیرید و توضیحات دقیق‌تری را دریافت کنید

فرم دعوت به سخنرانی

 

از این که علاقه مندید تا مباحث آموزشی فرزندپروری و تربیت فرزند در شهر و یا مجموعه خود منتقل کنید از شما متشکریم و امیدواریم که بتوانیم با همکاری بسیار دقیق و حرفه‌ای با یکدیگر برنامه‌ای فوق‌العاده پیش رو داشته باشیم.

به منظور افزایش کیفیت برنامه لطفاً این صفحه را بسیار دقیق مطالعه بفرمایید.

چه برنامه‌ای مناسب من است؟

پیش از هرچیز لازم است با سبک‌های مختلف برگزاری برنامه‌ها آشنا شوید تا در صورت لزوم بتوانید بهترین و متناسب‌‌‌ترین حالت برای شرایط خود را انتخاب نمایید.

برنامه‌های غیر حضوری و از طریق اینترنت و کوتاه مدت. روشی مناسب برای کاهش هزینه‌ها و موضوعاتی که نیاز به تمرین کمتری دارند.

روشی مناسب برای تعداد مخاطبان کم و به صورت کاملاً عملی. معمولاً در زمان یک و دو روز توصیه می‌شود

کنفرانس معمولاً برای تعداد زیادی از مخاطبان کاربرد دارد و گزینه مناسبی برای ثبت نام در کارگاه‌ها می‌باشد

دوره‌ها در حقیقت کارگاه‌های و برنامه‌های کاملاً عملی هستند که به صورت چند جلسه‌ای برگزار می‌شوند.

درنا شریفی کیست؟

خدماتی از طرف مجموعه ما ارائه می‌شود

چطوری درخواست خود را ارسال کنیم؟

راه اول:

راه دوم:

شما می‌توانیدبا شماره ########  تماس بگیرید و توضیحات دقیق‌تری را دریافت کنید.

چطور کودکتان را برای کلاس اول آماده کنید؟ با این 10 روش!

آمادگی کودک برای کلاس اول

چطور کودکتان را برای کلاس اول آماده کنید؟ آمادگی کودک برای مدرسه رفتن یکی از چالش‌های مهم والدین کلاس اولی ها است. سال اول تحصیلی پایه و اساس موفقیت آینده کودک است و والدین می‌بایست به بهترین شکل کودک خود را برای ورود به مرحله جدیدی از زندگی آماده کنند. این آماده‌سازی باید پیش از شروع مدارس آغاز شود. کودکان در مکان‌های جدید نیازمند مهارت‌های ضروری مانند بستن بند کفش، در دست گرفتن مداد و… هستند تا بتوانند مشکلات خود را حل کنند.

در این مقاله، قصد داریم روش‌های آماده کردن کودک برای کلاس اول را بررسی کنیم. اگر نمی‌دانید چطور کودکان را برای کلاس اول آماده کنید؟ این مطلب برای شماست.

ورود به مدرسه در کودکان هفت ساله

چطور کودکتان را برای کلاس اول آماده کنید؟ آموزش های اصولی والدین به کودک افزایش اعتماد به نفس او را در مدرسه به همراه دارد.

هفت سالگی سن مناسب کودکان برای ورود به کلاس اول است. در این سن، کودکان به نقاط عطف رشد دست پیدا می‌کنند و برای چالش‌های تحصیلی و اجتماعی مدرسه آماده می‌شوند. کودکان هفت ساله می‌توانند دانش جدید کسب کنند، با دوستان خود همکاری کنند و برای تعاملات مدرسه آماده هستند. آماده کردن کودک برای مدرسه رفتن و حمایت والدین، تاثیر بسیاری بر موفقیت او در مدرسه دارد.

والدین باید پیش از شروع مدرسه، به مهارت‌ها و رشد فردی و اجتماعی کودک خود توجه کنند. این مهارت‌ها باید پیش از ورود به کلاس اول تقویت شود تا کودک در مدرسه اعتماد به نفس داشته باشد. اگر جز والدینی هستید که نمی‌دانید چطور کودکتان را برای کلاس اول آماده کنید، می‌توانید تمریناتی را در خانه انجام دهید که کودک را به بهترین شکل برای ورود به مرحله جدید زندگی خود آماده کنید.

  تربیت کودک فحاش: 10 تکنیک برخورد با بچه ای که حرف زشت میزنه

بیشتر بخوانید: قطع شیر شب

چطور کودک خود را برای ورود به کلاس اول آماده کنیم؟

در اینجا اقداماتی را قرار داده‌ایم که والدین کلاس اولی ها می‌توانند با انجام آن‌ها، فرزند خود را برای ورود به مدرسه آماده کنند. به خاطر داشته باشید که مهم‌ترین کار برای آمادگی کودک، تشویق است.

 

بیشتر بخوانید:

 

1_ مهارت‌های اولیه را به کودک خود آموزش دهید

یکی از کارهای آماده کردن کودک برای کلاس اول، آموزش مهارت‌های اولیه است. کودک باید بتواند نام کامل، آدرس خانه و شماره تلفن والدین را بگوید. والدین کلاس اولی ها باید بستن بند کفش، زیپ ژاکت، بستن دکمه و… را به خود خود آموزش دهند. این مهارت‌ها مفید و کاربردی هستند. سعی کنید آن‌ها را در خانه تمرین کنید تا همه چیز در مدرسه به آرامی پیش برود. با یادگیری آن‌ها، کودک در فضای مدرسه و دور از خانه احساس موفقیت خواهد کرد.

2_ زمان خواب کودک خود را تنظیم کنید

برای افزایش هوشیاری کودکان در مدرسه، باید شب‌ها خواب کافی داشته باشند. کودکان کلاس اولی نیازمند 10 تا 11 ساعت خواب خوب هستند. این عادت باید پیش از شروع مدرسه ایجاد شود. سعی کنید کودک خود را به زود خوابیدن تشویق کنید تا او عادت کند شب‌ها به موقع بخوابد و صبح‌ها از خواب بیدار شود. اگر کودک شما برای زود خوابیدن دعوا می‌کند، تخت او را مرتب کنید و از ملافه‌های جدید استفاده کنید. با این کار، کودک برای قرار گرفتن در تخت خواب مشتاق خواهد بود.

3_ مهارت‌های مهدکودک را در خانه تمرین کنید

اگر کودک شما مهدکودک نرفته است، می‌توانید فعالیت‌های آن را در خانه انجام دهید. مهارت‌های از جمله در دست گرفتن مداد، نشستن روی صندلی، شکل دادن حروف را تمرین کنید. این کار می‌تواند استرس کودک را کاهش دهد و کار معلم را نیز راحت‌تر کند. کودکان در مهد کودک معمولا اشکال هندسی و کار دستی را با قیچی و چسب درست می‌کنند. می‌توانید این لوازم را تهیه کرده و در خانه با کودک خود این کارها را انجام دهید. می‌توانید از قیچی مناسب برای کودکان استفاده کنید و درست کردن اشکال مختلف را با او امتحان کنید.

  علت تحریک در کودکان؛ چه زمانی مشکل ساز است و چه باید کرد؟

 

 

بیشتر بخوانید:

 

 

4_ مهارت‌های ریاضی کودک را تقویت کنید

شمردن اعداد به کودکان و آموزش های پیش دبستانی پایه کودکان را در کلاس اول تقویت میکند.

در کلاس اول، کودک با مفاهیم اساسی و مهم ریاضی آشنا می‌شود. بهتر است پیش از شروع مدرسه، مهارت‌های فرزند خود را تقویت کنید. مهارت‌های ریاضی مانند شمارش، جمع و تفریق اعداد را تکرار کنید. والدین کلاس اولی ها می‌توانند برای افزایش مهارت‌های ریاضی کودک خود از موقعیت‌های روزمره استفاده کنند. به عنوان مثال، هنگام درست کردن غذا، جمع کردن اسباب‌بازی‌ها و در حین انجام بازی‌های مختلف، از شمارش استفاده کنید.

با این کار، مهارت‌های ریاضی کودک خود را به روش سرگرم‌کننده و تعاملی تقویت خواهید کرد. بهتر است کودک بتواند پیش از مدرسه تا شماره 20 را بشمارد. ترتیب اعداد را به او آموزش دهید تا برای ریاضی مدرسه آماده شود. هم‌چنین برای افزایش فضای آگاهی او می‌توانید از اشکال و رنگ‌های مختلف نیز استفاده کنید. انجام بازی‌های رومیزی، استفاده از کارت‌ها و شمارش وسیله‌های خانه می‌تواند راه خوبی برای آموزش شمارش به کودکان باشد.

بیشتر بخوانید:

5_ کودک را برای یادگیری و بازی تشویق کنید

بازی کردن یک بخش مهم در رشد کودک به شمار می‌رود و در آماده کردن کودک برای کلاس اول نقش اساسی دارد. انجام بازی‌های تخیلی، ساختن و خلق کردن با خمیر بازی و انجام کار دستی فعالیت‌های تأثیرگذاری هستند. این فعالیت‌ها می‌توانند مهارت‌های اجتماعی، خلاقیت و تفکر انتقادی را در کودک افزایش دهند. درگیری با بازی‌هایی مانند خانه‌سازی و خمیربازی تاثیرات مثبت بسیاری داشته و والدین بهتر است زمانی در روز را به این بازی‌ها اختصاص دهند.

6_ یک محیط مناسب برای کتاب خواندن ایجاد کنید

برای اینکه کودک را به مطالعه مشتاق کنید، می‌توانید یک محیط کوچک و دنج در خانه برای او در نظر بگیرید. یک کتاب‌خانه کوچک ایجاد کنید و مطابق با سلیقه او، چند کتاب تهیه کنید. سپس، زمان کافی برای کتاب خواندن در نظر گرفته و با صدای بلند برای کودک خود کتاب بخوانید.

هدف از این کار افزایش لذت برای مطالعه و قرار دادن آن به عنوان برنامه روزانه کودک است. کتاب‌های داستان مورد علاقه فرزند خود را طوری بخوانید که برای شنیدن ادامه داستان مشتاقانه به شما گوش دهد. مرتبا کتاب‌خوانی با صدای بلند را ادامه دهید و تشخیص حروف را تشویق کنید.

  راهنمای تربیت کودک ۴ساله: روش‌ها و راهکارها

 

بیشتر بخوانید:

 

7_ مهارت‌های اجتماعی کودک کلاس اولی خود را بهبود ببخشید

مهارت های دوست یابی و تعامل کودکان علاقه مندی آنها به حضور در مدرسه را افزایش میدهد.

کلاس اول تنها مربوط به تحصیلات کودک نیست. در کلاس اول کودک در فضای اجتماعی بزرگ‌تری قرار می‌گیرد و باید مهارت‌های اجتماعی خود را توسعه دهد. برای بهبود این مهارت‌ها پیش از شروع مدرسه، می‌توانید قرارهایی برای بازی با همسالان در نظر بگیرید و کودک خود را تشویق کنید تا با دوستان خود بازی کند. او را در فضایی قرار دهید که با دیگران ارتباط برقرار کند و احساسات خود را با آن‌ها به اشتراک بگذارد.

کودک همدلی و درک دیگران را یاد می‌گیرد و این می‌تواند رشد مثبتی از مهارت‌های اجتماعی در او ایجاد کند. نوبت گرفتن، در صف ایستادن و همکاری از مهارت‌های اجتماعی مهمی هستند که کودک باید برای موفقیت در مدرسه این مهارت‌ها را داشته باشد. سعی کنید به کودک خود کمک کنید تا با همکلاسی‌های خود همکاری کند و او را تشویق کنید.

8_ کنجکاوی و میل به یاد گرفتن کودک را پرورش دهید

کودکان به طور طبیعی کنجکاو هستند و این کنجکاوی باید به طور مثبتی پرورش داده شود. والدین باید کودک خود را تشویق کنند تا سوال بپرسد و علایق خود را کشف کند. سفر به موزه‌ها، پارک‌ها و مکان‌های آموزشی می‌تواند احساس کنجکاوی کودک را برانگیزد. این باعث می‌شود که دانش کودک فراتر از کلاس درس گسترش پیدا کند و در تجربیات جدید و یادگیری عملی شرکت کند.

تفکر انتقادی را تشویق کنید و سوالاتی را از کودک بپرسید تا ذهن و تفکر او را تحریک کنید. می‌توانید یک محیط محرک مانند کتاب‌ها، پازل‌ها، بازی و لوازم هنری به کودک خود ارائه دهید تا خلاقیت او را برانگیزد. ذهنیت رشد را تشویق کنید و بیشتر از نتیجه نهایی، بر روی فرآیند آن تمرکز کنید. اشتباهات کودک جزئی از این فرآیند است و نباید او را متوقف کنید.

9_ دامنه توجه کودک را افزایش دهید

کلاس اول ساختارمندتر از روزهای مهدکودک است. در مدرسه از کودک خواسته می‌شود تا مدت طولانی‌تری به پروژه‌ها و فعالیت‌های درسی خود اختصاص دهد. این می‌تواند برای کودک یک چالش مهم باشد. پیش از شروع مدرسه می‌توانید دامنه توجه کودک خود را افزایش دهید. یک تایمر به مدت 20 دقیقه تنظیم کنید و یک فعالیت به کودک خود بدهید.

  تربیت اجتماعی کودک؛ 15 تکنیک‌ برای تربیت فرزندی اجتماعی و فعال

چطور کودکتان را برای کلاس اول آماده کنید؟ روی تمرکز او کار کنید! به عنوان مثال، از فرزند خود بخواهید که مدتی را برای نقاشی کشیدن اختصاص دهد تا زمانی که شما او را صدا بزنید. با این کار، کودک عادت خواهد کرد که روی یک صندلی برای مدتی که زنگ بخورد، بنشیند. می‌توانید با توجه به پیشرفت کودک، این زمان را تا یک ساعت افزایش دهید.

 

بیشتر بخوانید:

 

10_ کمک خواستن را تمرین کنید

توجه به قوانین و مقررات و ساختارمندی برای حضور کودکان در مدرسه ضروری است.

یکی از چالش‌های کودکان در مدرسه، درخواست کمک است. ممکن است کودک برای نیازهای شخصی خود مانند دست‌شویی رفتن و خروج از کلاس با مشکل مواجه شود و نتواند آن را بیان کند. پیش از شروع مدرسه، والدین باید با کودک خود صحبت کنند و او را برای مدرسه رفتن آماده کنند. به فرزند خود توضیح دهید که معلم همیشه در کنار او حضور دارد و اگر مشکلی پیش آمد، بهتر است آن را با او مطرح کند. کمک خواستن را با کودک تمرین کنید تا اعتماد به نفس آن برای بیان نیازها را افزایش دهید.

کلام آخر

چطور کودکتان را برای کلاس اول آماده کنید؟ آماده کردن کودک برای کلاس اول یکی از مهم‌ترین مسئولیت‌های والدین است. مشارکت و حمایت والدین در جهش کودک به مدرسه اهمیت زیادی دارد. والدین باید پیش از شروع مدرسه عادات سالم مانند زود خوابیدن را با کودک خود تمرین کنند تا کودک برای مدرسه رفتن به راحتی از خواب بیدار شود.

فعالیت‌های دیگری از جمله تمرین کتاب خواندن، بازی کردن با اعداد و آموزش شمارش، آموزش جمع و تفریق با استفاده از بازی‌های مختلف،‌ افزایش مهارت‌های مستقل مانند بستن بند کفش، بستن دکمه‌ها و در دست گرفتن مداد تاثیرات چشم‌گیری در افزایش موفقیت کودک خواهند داشت. در این مقاله، روش‌های آمادگی کودک برای مدرسه رفتن را بررسی کردیم. امیدواریم بتوانید به راحتی کودک خود را برای ورود به کلاس اول با انگیزه فوق‌العاده‌ای آماده کنید.

منابع

دوره تربیت جنسی

Hidden
نظرات شما

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Array

جان، فرصت محدوده!

می‌خوای فرزندت شاد و حرف‌گوش‌کن باشه؟

همین حالا دوره پدر مادر حرفه‌ای رو با ۳۰٪ تخفیف تهیه کن!

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
مهلت استفاده از تخفیف ه به پایان رسید

تا پایان تخفیف

اطلاعات حساب موسسه

شماره حساب

8794813727

شماره کارت

6104337442149397

شماره شبا

IR390120000000008794813727

بانک ملت بنام درنا شریفی